Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Echipamente si accesorii pentru industria frigului
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Eurofrig Corporation va ofera la cele mai mici preturi din Romania, on line, prin intermediul site-ului specializat www.eurofrig.com o gama completa de echipamente si accesorii pentru industria frigului comercial si industrial, adaptabile nevoilor dumneavoastra, incluzand compresoare, agregate, vaporizatoare, elemente de automatizare, instalatii de ventilatie, minicamere frigorifice monoblock, usi frigorifice, tablouri electrice, accesorii din cupru si izolare, agenti refrigeranti, etc.

EUROFRIG CORPORATION se adreseaza DOAR societatilor comerciale de profil, atat firmelor de anvergura specializate in activitati de proiectare, montaj si mentenanta, cat si micilor instalatori sau frigotehnisti.

           Noi oferim posibilitatea de a va aproviziona cu materialele dorite in cel mult 24 h de la inregistrarea comenzii dumneavoastre on line, si siguranta ca veti gasi permanent in centrul nostru logistic stoc variat si nelimitat de  echipamente si accesorii.

Mai mult, oferim clientilor nostri discounturi substantiale din pretul de catalog afisat on line, functie de volumul achizitiilor.
Deoarece fiecare client  este important pentru noi , dupa accesarea zonei cu preturi  (catalog) , trebuie sa va inregistrati datele in vederea accesarii de comenzi on-line.

Veti avea la dispozitie ulterior un spatiu personal in cadrul site-ului nostru, propriul username parolat, unde veti putea consulta comenzile anterioare, facturile emise catre dumeavoastra, platile inregistrate, discouturi si promotii personalizate oferite in exclusivitate de catre noi societatii dumneavoastra.
Profesionalismul si promptitudinea noastra in livrarea comenzilor asigura confortul  si multumirea beneficiarilor dumneavoastra finali.
Asteptam cu placere si interes solicitarile dumneavoastra  si va siguram de cea mai buna si prompta colaborare.

Echipa Eurofrig Corporation.

Dep. Vanzari
EUROFRIG CORPORATION SRL

Str.Cuza Voda,5 Bloc D10 Scara A Et.1 Ap.4 - 100019 PLOIESTI  - ROMANIA
Tel./FAx +402 445 10473

www.eurofrig.com
Din Gura in Gura